Här på Enklasnabblån.se har vi som mål du ska få ett godkänt lån med bra villkor. Vi har även som mål att kunna erbjuda er en sajt som är enkel att använda och förstå. Ju enklare det är för er att förstå informationen, desto enklare kommer ni att hitta rätt bland kreditgivarna.

Vad vi är bra på

Vi tycker att vår främsta styrka ligger i att vi har bra tabeller med många filter där vi ständigt uppdaterar uppgifterna. När du tar dig en titt på våra jämförelsetabeller så kommer du att märka att de uppdateras varje vecka, vilket gör att du kan ha full koll på vad som är det bästa alternativet för tillfället.

Av oss tre som arbetar med sajten så är vi två personer som arbetar med research och content som heltidsjobb. På så vis kan vi ständigt hålla koll och uppdatera informationen. Med två personer som arbetar med detta heltid så kan vi erbjuda er det nyaste inom lån varje dag. Det är viktigt att man har uppdaterad fakta framför sig när man ska välja kreditgivare, så var uppmärksam på det och kolla alltid in här hos oss innan du bestämmer dig.

Välfungerande utlåning

När man ska låna pengar är det av stor vikt att allting fungerar till fullo. Om man inte gör ordentlig research och läser på lite innan det är dags så kan det lätt bli att man gör fel val. Att ni besöker oss är ett bra första steg, för genom den information ni får här hos oss har ni redan kommit långt på vägen till ett bra lån.

Vår databas med kreditgivare är bred och vi tar bara med dem som har en välfungerande utlåning. Om du väljer kreditgivare från våra listor så kan du med andra ord vara säker på att du slipper ansöka i onödan och bli nekad ett lån.

Behöver ni kontakta oss kan ni använda vårt kontaktformulär »

Ni kan följa oss på Twitter och nu även se vad ni besökare tycker om oss på Trustpilot.